Пратите нас

Фудбал

Momodou Jallow након потписа уговора: Дуго сам чекао, али исплатило се!

Momodou Jallow, амерички нападач гамбијског поријекла који је од зимус тренирао са фудбалерима Борца, коначно је потписао уговор са ”црвено-плавима”.

Двадесеттрогодишњи нападач као препреку је имао радну дозволу, али је сада све у најбољем реду и ”пуноправан” је члан тима који тренира Владо Јагодић.

Желим, прије свега, да захвалим Богу, породици, менаџеру и клубу у којем је све почело, фудбалској академији Калонџи. Срећан сам и захвалан што сам коначно потписао уговор са Борцем. Трајало је дуго, али је вриједило, исплатило се. Предстојећи припремни период за мене је веома значајан јер треба да још једном докажем тренеру зашто сам заслужио уговор и зашто сам добио шансу да будем дио клуба – рекао је Jallow на почетку разговора за наш портал.

”Црвено-плави” су након осам година изборили право учешћа у квалификацијама за европска такмичења.

Велика је ствар што је Борац изборио наступ на европској сцени. Биће тешко да се, прије свега, квалификујемо у наредну рунду, али ништа није немогуће.

Открио нам је и ко му је најбољи пријатељ међу саиграчима.

У добрим сам односима са свима, али морам да истакнем да се најбоље слажем са Владаном Даниловићем. Веома ми је добар пријатељ. Добар је фудбалер, али још бољи као човјек.

Momodou је и сам свјестан да је клуб из Платонове улице искорак у његовој каријери.

У односу на претходне моје клубове, Борац је врхунац. Највећа разлика у односу на клубове гдје сам раније играо су квалитет играчког кадра и менталитет. Што се тиче очекивања, једноставна су, да што је могуће више допринесем екипи својим учинком. Надам се головима и асистенцијама – поручио је Jallow.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

Пријатељска утакмица

14. јул 2020.

16:00

Инђија

 

Борац

Премијер лига БиХ

септембар 2020.

00:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

новембар 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

октобар 2020.

00:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

септембар 2020.

00:00

Борац

Више из Фудбал