Пратите нас

Спонзорисано

МЕРИДИАНБЕТ: Зграби бонус и уживај у најбољој понуди

Меридианбет је кућа највећих бонуса и фантастичних изненађења јер Меридианбет за вас увијек бира више, боље и сигурније!

Нема чекања јер сада без додатних трошкова можеш да уплатиш свој депозит картицама по твом избору: Visa, Maestro или Маstercard, а Меридиан ти поклања 10% бонуса.

Сада си спреман у сваком тренутку да увећаш свој кеш рачун на једноставан, најбржи и најбезбиједнији начин и уживаш у најбољој забави на сајту meridianbet.ba.

Меридиан је прилагодио све теби и твојим потребама да што лакше, брже и на сигуран начин, без препрека и чекања, твој депозит, у само неколико кликова, буде спреман за забаву која никад не престаје. Твоје је само да изабереш картицу која ти доноси 10% бонуса и додатног уживања у топ понуди.

Предности уплате картицама су велике: нема додатних трошкова, једноставно је, сигурно, брзо, нема грешке приликом уплате, а можеш да уплатиш с било којег мјеста и у било које вријеме!

Одабери своју омиљену картицу, а Меридианбет је све прилагодио теби с једним циљем – да уживаш у феноменалним понудама за клађење и Меридианбет казину, доступним на десктоп верзији, андроид и iOS мобилним апликацијама.

Све је спремно за ужитак у најбољој Меридиан онлине забави, уз фантастичних 10% бонуса на све уплате картицама.

Бирај: Visa, Maestro или Маstercard и не пропусти овај фантастичан поклон!

Сљедеће утакмице

Борац

Друго коло квалификација за Лигу Европе

17. септембар 2020.

20:00

Рио Аве

 

Слобода

Премијер лига БиХ

26. септембар 2020.

19:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

17. октобар 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Младост

Премијер лига БиХ

2. октобар 2020.

18:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа РС

19. септембар 2020.

17:30

Мира

Више из Спонзорисано