Пратите нас

Спонзорисано

МЕРИДИАН: Невјероватни ПОКЛОН од 20 КМ само за регистрацију, и то БЕЗ УСЛОВА!

Невјероватна ствар каква је могућа, искључиво у спортској кладионици Меридиан. Промоција која помјера границе. Зар не звучи нереално да неко, данас, поклања 20 КМ без услова?

Не, јер спортска кладионица Меридиан, ради управо то, и данас све новорегистроване играче, очекује феноменални бонус од 20 КМ добродошлице, и све што треба да ураде, јесте да се региструју и аутоматски бонус је на њиховом рачуну, спреман да најузбудљивија авантура започне.

“Професори за клаџу” ће данас имати пуне руке посла, јер најбоља понуда на meridianbet.ba чека да квотама које “вриште” одушеви, праве зналце спортске прогнозе, који дефинитивно овако нешто не смију да пропусте! Нова седмица почиње, иде се у нове побједе, и сад искрено питање:

Зашто не започети седмицу одмах са профитом од 20 КМ? Бонус је идеалан, јер само у Меридиану, имаш прилику да у потпуности контролишеш своју игру, јер моћни Turbo Cash, пружа ти прилику да се исплатиш у било ком тренутку! А, уколико си прави аналитичар, и играш “седмичне” тикете, желиш бонус на број парова, онда немаш опцију, јер ту расправе нема, Меридиан дефинитивно доминира са бонусом који иде чак до 1.000%!

Као и увијек, Меридиан је кућа најбоље понуде и највећих бонуса!

Сљедеће утакмице

Борац

m:tel Премијер лига БиХ

6. децембар 2020.

17:00

Сарајево

 

Борац

Премијер лига БиХ

5. децембар 2020.

18:00

Извиђач

 

Ушће

Друга лига Републике Српске

3. децембар 2020.

16:30

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

4. децембар 2020.

19:30

Младост

 

Борац

Премијер лига БиХ

6. децембар 2020.

19:30

Храсница

Више из Спонзорисано