Пратите нас

Спонзорисано

Меридиан: Једини у БиХ дајемо прилику за ИГРУ БЕЗ РИЗИКА! Бонуси “прште”!

Иновативност идеја спортске кладионице Меридиан никог не оставља равнодушним! Прилика за све заљубљенике у забаву, шанса за доказивање БЕЗ РИЗИКА сад се нуди свима који желе да се окушају и докажу властито знање..

Наиме, спортска кладионица Меридиан, иновативним БОНУСОМ БЕЗ УСЛОВА, поклања 20 КМ свим новорегистрованим играчима. Да, истина је, јер све што треба да се уради, јесте регистрација на meridianbet.ba. Свој бонус можете преузети ОВДЈЕ!

Наравно да то није све, јер премиум 200% EXTRA БОНУС, дословно дупла ваш улог! И на то додатних 100 БЕСПЛАТНИХ СПИНОВА, за све ентузијасте који желе да се окушају у свијету Онлајн Казино забаве, гдје шанса за озбиљан добитак је у сваком тренутку на домак руке…

А, специјално за све спортске фанатике, те оне који прате све спортове, имају много знања, али и прилику да се докажу, никад довољно примамљиву. Па, како вам сад звучи невјероватни 1.000% БОНУС на број комбинованих парова? Једини у БиХ дајемо оваку прилику за праве и истинске “докторе за клаџу”… Том наравно треба додати и фантастичне опције, које пружају Turbo Cash, Money Back, Тикет Викендом и многе друге…

И, наравно да нисмо заборавили ни на наше доказане играче. Ми не стварамо манипулативне трошкове, ми не узимамо провизије, ми дајемо специјалне и невјероватне бонусе, као дефинитивни лидер! Меридиан допуна нуди вам невјероватни бонус од 20% на вашу уплату, 10% на уплате картицама, док сервиси за уплату као што су Kliker, X-bon, Skrill, Neteller и други у вашу корист доносе додатних 10% бонуса за најбољу забаву… У озбиљној игри УЖИВО, наши играчи тврде дастварно прави непобитну разлику!

Меридиан – доказано кућа највећих БОНУСА!

Сљедеће утакмице

Борац

m:tel Премијер лига БиХ

28. новембар 2020.

17:00

Широки Бријег

 

Локомотива

Премијер лига БиХ

28. новембар 2020.

18:00

Борац

 

Борац 1972 (Дрвар)

Друга лига Републике Српске

28. новембар 2020.

11:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

27. новембар 2020.

19:00

Јединство

 

Борац

Премијер лига БиХ

29. новембар 2020.

19:30

Храсница

Више из Спонзорисано