Пратите нас

Одбојка

Марјановић: Радник нам годинама не лежи

Борац је у петак забиљежио трећи лигашки пораз у Бањалуци изгубивши од бијељинског Радника резултатом 2:3, а тренер нашег тима Мишо Марјановић, како је истакао за наш портал, истиче да су његови изабраници подбацили у дербију кола.

Екипа Радника нам годинама не лежи, са њима је увијек било тешко играти баш као и сада. Моји играчи су били одсутни у прва два сета, у којима нису показали ни 10 посто онога што заиста знају и могу. Трећи сет смо преокренули у нашу корист половичном игром, док смо тек у четвртом сету заиграли како знамо и приказали квалитет који треба да буде константан. Пети сет смо добро отворили, а онда је дошло до блокаде појединаца када је требало да преломимо тај период игре. Морало је доста боље, нисам задовољан игром јер смо подбацили у доста сегмената, али ни односом – истакао је Марјановић.

Борац три кола прије краја заузима четврто мјесто уз 25 бодова, а у наредној рунди ће гостовати финалисти Купа Републике Српске и учеснику финалног турнира Купа БиХ Мајевици, која је зауставила управо наш тим на путу ка том успјеху.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

Пријатељска утакмица

14. јул 2020.

16:00

Инђија

 

Борац

Премијер лига БиХ

септембар 2020.

00:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

новембар 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

октобар 2020.

00:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

септембар 2020.

00:00

Борац

Више из Одбојка