Пратите нас

Фудбал

Мариновић продужио уговор – у Борцу до маја 2025. године!

Тренер Борца Винко Мариновић ставио је данас потпис на нови уговор са клубом, па ће тако на црвено-плавој клупи остати најмање до 31. маја 2025. године!

Мариновић се у клуб, чији је тренер био од марта 2014. до марта 2015. године, вратио крајем августа 2022. године наслиједивши Ненада Лалатовића.

Продужили смо уговор и то сигурно говори да су задовољне обје стране, и клуб и ја. Оно што је најбитније је да имамо тај континуитет који је потребан у раду. То нам је до сада донијело добре резултате. Мој стручни штаб и ја се можемо припремати за оно што долази и сигурно да ћемо тај континуитет покушати задржати и у наредном периоду. Iмамо своје циљеве који су постављени у сезони испред нас. Прво то морамо остварити, а након тог ћемо размишљати и о будућности. Као што сам већ рекао, битан је тај континуитет рада свих у клубу. Наравно да нам је жеља да што боље одиграмо и те европске утакмице. То зависи од много фактора као и противника које ћемо имати, али најбитније је да прво остваримо циљеве за ову сезону – рекао је Мариновић на конференцији за новинаре у Трофејној сали на Градском стадиону.

Потпис је потврда је клуб задовољан са оним што је Винко урадио у протеклом периоду. Он је тренер који одлично разумије потребе и амбиције клуба те сви у клубу сматрамо да има потребно тренерско знање и способност да велики дио тих амбиција оствари. Такође, овај потпис је потврда да клуб размишља и о периоду који је испред нас. Очекује нас доста тога, завршница првенства, завршница Купа БиХ, припреме за наредну сезону, припреме за европске квалификације… Овом приликом честитам Винку на продужетку сарадње и пожелио бих му пуно среће – ријечи су спортског директора Борца Оливера Јандрића.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

30. март 2024.

16:00

Зрињски

 

Борац

Куп БиХ

27. март 2024.

19:00

Извиђач

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

31. март 2024.

17:00

Груде

Више из Фудбал