Пратите нас

Фудбал

Лука Лучић позајмљен Борцу, Владан Даниловић уступљен менаџерској агенцији

Посљедњег дана прелазног рока Фудбалски клуб Борац у своје редове довео је 23-годишњег лијевог бека Луку Лучића, који ће за црвено-плаве наступати у наредних шест мјесеци као позајмљени играч мостарског Зрињског. Лучићу уговор са актуелним шампионом БиХ истиче на љето, те ће, по истеку истог, руководство Борца разговарати о наставку сарадње са Лучићем, који је прошао омладинску школу сплитског Хајдука, а касније носио дрес Бањика из Остраве.

Такође, епилог је данас добио и случај Владан Даниловић. Наиме, челници клуба из Платонове улице, како је наведено на званичном сајту клуба, постигли су договор са неименованом менаџерском агенцијом о продаји права на 19-годишњег везисту. Званични сајт клуба наводи да ће Борац у наредних неколико дана приходовати 100 000 евра “капаре”, да ће Даниловић до краја сезоне остати у Борцу и Бањалуци, те да се агенција обавезала да ће преузети исплату свих принадлежности према Даниловићу.

С обзиром да Борац за Даниловића тражи 250 000 евра, остатак новца, односно 150 000 евра, очекује се на љето, а клуб је задржао право на 10 посто од наредног Даниловићевог трансфера.

Сутра генералка

Овоме додајмо и да ће фудбалери Борца сутра, са почетком у 13 часова, на помоћном терену Градског стадиона имати генералну пробу пред наставак Премијер лиге БиХ. Ривал изабраницима Игора Јанковића биће члан 1. лиге ФБиХ Metalleghe BSI.

(борац-спорт, фото: fcb.cz)

Сљедеће утакмице

Борац

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Слобода

 

Вогошћа

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Борац

 

Ушће

Друга лига Републике Српске

април 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Радник

 

Криваја

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Борац

Више из Фудбал