Пратите нас

Фудбал

Лешинари се враћају на утакмице Фудбалског клуба Борац!

Лешинари се враћају на тибине Градског стадиона након више од 18 мјесеци!

Наиме, Фудбалски клуб Борац је данас на адресу свих медија послао саопштење, у којем се наводи да је на састанку представника Лешинара са предсједником клуба из Платонове улице Вицом Зељковићем договорен повратак ове навијачке групе на трибине, али уз одређене услове.

Саопштење клуба Вам преносимо у цјелости.

На састанку Управе ФК Борац Бања Лука, на челу са предсједником Клуба Вицом Зељковићем, са представницима навијачке групе Лешинари постигнут је договор о повратку најватренијих Борчевих присталица на трибине Градског стадиона у Бањој Луци.

На поменутом састанку Управа и навијачи су се договорили и о томе, да досадашњи члан Скупштине ФК Борац као представник навијача Дејан Костић убудуће неће обављaти горе наведену функцију и функцију у ФК Борац Бања Лука, него ће представници навијачке групе Лешинари у наредном периоду именовати новог представника навијача у клупској Скупштини.

На овај начин превазиђене су несугласице из претходног периода, на релацији Управа Клуба – Лешинари, које су довеле до “бојкота” од стране навијача, а све због заједничког нам “интереса”, а то су “Борац” и Бања Лука.

Управа Клуба овим путем позива све навијаче и симпатизере ФК Борац Бања Лука, као и љубитеље фудбала и спорта уопште, како у Бањој Луци, тако и у регији, али и читавој Републици Српској, да подрже ФК Борац, и својим присуством на утакмицама и енергијом допринесу још јачем и стабилнијем Борцу.

Заједнички снагама за јак Борац, Бању Луку и Републику Српску!

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

Премијер лига БиХ

23.11.2019.

16:00

Зрињски

 

Горажде

Премијер лига БиХ

16.11.2019.

18:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

19.11.2019.

21:30

ОКК Козара

 

Модрича

Премијер лига БиХ

8.11.2019.

19:00

Борац m:tel

 

Хаџићи

Премијер лига

9.11.2019.

18:00

Борац

Више из Фудбал