Пратите нас

Фудбал

Кулашин продужио уговор – остаје у Борцу до љета 2027. године!

Веома важан потпис ”пао” је данас у Платоновој улици – Енвер Кулашин, којем је на крају сезоне истицао уговор са Борцем, потписао је нови, према којем ће у клубу остати до љета 2027. године!

Презадовољан сам што смо постигли договор. У ФК Борац сам стекао пуну фудбалску афирмацију и жеља ми је свој развој наставим у црвено плавом дресу. Хвала челним људима клуба и спортском сектору на указаном повјерењу, а мени остаје да тренирам још боље, и да сваком новом утакмицом будем бољи – рекао је 20-годишњи крилни нападач, који је у Борац стигао прије двије и по године из сарајевског Жељезничара.

Овим потписом Борац је наставио са склапањем респектабилне екипе за наредну сезону. Под уговором су већ бројни играчи – Никола Ћетковић, Марко Милошевић, Ранко Јокић, Макс Јурај Ћелић, Зоран Квржић, Себастијан Ерера Кардона, Давид Вуковић, Давид Чавић, Александар Субић, Јово Лукић, Срђан Граховац…

Драго ми је што смо постигли договор са Енвером који је већ стекао афирмацију на премијерлигашким теренима. Он је млад играч са великим потенцијалом за даљи напредак, те уједно и залог за будућност екипе. Наша жеља је да окосницу екипе оставимо на окупу. Радимо на томе и за сада све иде по плану – рекао је спортски директор Борца Оливер Јандрић.

(борац-спорт, фото: ФК Борац)

 

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

30. март 2024.

16:00

Зрињски

 

Борац

Куп БиХ

27. март 2024.

19:00

Извиђач

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

31. март 2024.

17:00

Груде

Више из Фудбал