Пратите нас

Рукомет

КАТАСТРОФАЛНО стање у Рукометном клубу Борац – 13 заражених корона вирусом!

Стање у Рукометном клубу Борац, када је у питању број заражених корона вирусом, у овом тренутку је – катастрофално.

Бањалучки клуб је, наиме, прексиноћ саопштио да је на корона вирус позитиван Саша Пуљизовић, док је током јучерашњег дана стигла информација да, нажалост, није једини, те да су позитивне налазе добили и Лука Кнежевић и Милош Њежић.

Данас се клуб из Господске улице огласио у два наврата. Саопштено је, током поподневних часова, да су још четири члана првог тима заражена корона вирусом, док је у вечерњим сатима ситуација постала још гора – позитивне резултате након тестирања добило је ЈОШ ШЕСТ играча!

Тако бањалучки клуб у овом тренутку броји ЧАК 13 чланова првог тима који су заражени, а резултати се, како је за МОНДО рекао члан управе клуба Владимир Благојевић, чекају за још два играча.

Оно што је најважније је да се сви заражени осјећају добро, неки су са благим симптомима, а неки немају никакве симптоме. Откако се појавио први играч са симптомима контактирали смо надлежне институције, добили протокол и поступамо по њему. Обавијестили смо истог момента и Рукометни клуб Босна из Високог, с обзиром да смо посљедњу утакмицу играли против њих – рекао је Благојевић за МОНДО.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

m:tel Премијер лига БиХ

28. новембар 2020.

17:00

Широки Бријег

 

Локомотива

Премијер лига БиХ

28. новембар 2020.

18:00

Борац

 

Борац 1972 (Дрвар)

Друга лига Републике Српске

28. новембар 2020.

11:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

27. новембар 2020.

19:00

Јединство

 

Борац

Премијер лига БиХ

29. новембар 2020.

19:30

Храсница

Више из Рукомет