Пратите нас

Спонзорисано

КАКО ЈЕ ИЗГЛЕДАО ПОВРАТАК У 2000: Погледајте у новој епизоди Фудбалског кутка

Експертска анализа фудбалског XX вијека полако се ближи крају, а најбоље из ове епохе остало је за крај – чувено ЕП 2000. у Белгији и Холандији и незаборавне квалификације, гдје ”Плави” преко Хрвата усред Загреба долазе до завршног турнира, први пут послије 16 година.

Само на YТ каналу Меридиан спорт моће ћете да се подсјетите чувеног дуела Јарни – Мирковић, како је дуо Мочибоб – Борота поднио меч са Словенцима и фијаско против Холанђана, а ту је и подсјећање на незаборавни двомеч квалификација против Хрвата.

Фудбал се те године, послије дуго времена, играо у двије земље, а један од домаћина Холандија остала је ”Плавима” у непријатном сјећању због начина на који их је домаћин ”шестицом” испратио кући.

Иако су већ поодавно заборавили како је то играти на Европском првенству, тих година ”Плави” су били релативно редовни учесници.

Само на каналу Меридиан Спорт, подсјетите се детаља једног од најузбудљивијих првенстава икада и како како је Француска у фотофинишу преотела Италијанима трофеј европског првака.

Као и сваког пута, и ова емисија показала је да непревазиђени фудбалски двојац има прилично различите уређиваче концепције. То их није спријечило да подијеле неке од најповјерљивијих информација у и око фудбалског терена.

Сриједа, 21:00, само на Меридиан спорт ТВ YouTube каналу!

Као и увијек, на сајту meridianbet.ba те чекају најбољи бонуси, највеће квоте за клађење и невјероватна изненађења.

Сљедеће утакмице

Линфилд

Квалификације за Лигу конференција

22. јул 2021.

20:45

Борац

 

Слога

Премијер лига БиХ

22. маj 2021.

17:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

октобар 2021.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

октобар 2021.

00:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

9. маj 2021.

18:00

Извиђач

Више из Спонзорисано