Пратите нас

Фудбал

Фудбалски клуб Борац покреће webshop од 7. августа!

Фудбалски клуб Борац огласио се данас на званичном сајту саопштењем за јавност, које потписује директор маркетинга клуба Борис Удовичић, а у којем се наводи да ће од 7. августа у функцији бити клупски webshop! Саопштење Великана из Платонове Вам доноцимо у цјелости.

Од понедјељка, 7. августа, Фудбалски клуб Борац креће у реализацију једног од најзначајнијих маркетиншких пројеката у клупској историји! Ријеч је о fan shop-у, који ће у почетку дјеловати као webshop и који се покреће у циљу задовољавања потреба огромног броја навијача Великана из Платонове, са којима је руководство у свакодневној комуникацији путем друштвених мрежа!

Актуелна управа клуба, која је руковођење истим преузела 19. јануара прошле године, као један од приоритета одредила је отварање клупског fan shop-a, у којем би армија навијача и симпатизера Борца могла да набави завидан број артикала. Међутим, клуб је у тим тренуцима био пред гашењем и пријетио му је нестанак са спортске сцене, те се руководство ухватило у коштац са нагомиланим проблемима, који се, прије свега, односе на дуговања према повјериоцима (бившим играчима, тренерима, Радној заједници…),  изградњу помоћног терена у склопу Градског стадиона, али и поправљање организације и функционисања самог клуба.

Фудбалски клуб Борац ни сада није у финансијској могућности да својим навијачима понуди репрезентативан fan shop, с обзиром да је за отварање истог потребан велики новчани износ, али је, након многобројних захтјева за клупским сувенирима који долазе на адресу клуба, маркетинг служба ФК Борац одлучила да као почетак спровођења ових активности покрене webshop!

Планирано је, наиме, да Фудбалски клуб Борац сваког понедјељка навијачима понуди три артикла, који ће моћи да се наруче сваког радног дана, закључно са петком до 12 часова. Понуђени артикли могу да се наруче путем e-mail адресе fkboracmarketing@gmail.com, броја телефона маркетинг службе 051-924-019, или званичних клупских Facebook и Instagram профила.

Све што навијачи који су заинтересовани за куповину треба да ураде јесте да на било који начин који је горе наведен напишу за који су артикал заинтересовани и саопште личне податке (име, презиме, адреса, град, број телефона). Наручени артикли могу да се преузму одмах сљедеће седмице сваког радног дана од 9 до 15 часова у канцеларији маркетинг службе ФК Борац (први спрат западне трибине Градског стадиона), или их маркетинг служба може послати на кућну адресу о трошку наручиоца.

Фудбалски клуб Борац планира да у наредних годину дана, од дана покретања овог за нас веома значајног пројекта, навијачима и симпатизерима понуди више од 200 артикала (сувенири, текстил…) за све мушке и женске старосне генерације. Такође, позивамо све навијаче који се баве дизајном да предложе и направе идејни пројекат неког од артикала с обзиром да ће сви артикли који буду задовољавали критеријуме клуба какав је Борац бити произведени, а идејни творац ће бити адекватно награђен за труд и залагање у нашем заједничком пројекту!

Истичемо да ће сваки произведени артикал бити означен званичном робном марком Фудбалског клуба Борац, те да је у плану и покретање званичног сајта webshop-a, као и то да ће на избор артикала који ће бити произведени утицати и период у години (љето, почетак школске године, зима, новогодишњи и божићни празници…).

На крају, напомињено да ће сав приход прикупљен од продаје артикала на овај начин бити акумулиран ка остварењу раније споменутог зацртаног циља, односно за потребе отварања европског fan shop-a, које је планирано не прије наредне године и којим ће се поносити сви навијачи и симпатизери Борца широм БиХ, али и Европе и свијета!

Директор маркетинга ФК Борац Борис Удовичић

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

30. март 2024.

16:00

Зрињски

 

Борац

Куп БиХ

27. март 2024.

19:00

Извиђач

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

31. март 2024.

17:00

Груде

Више из Фудбал