Пратите нас

Кошарка

Фабрика обуће Бема уз ОКК Борац

Фабрика обуће Бема постала је данас први спонзор ОКК Борац за наредну такмичарску сезону. Уговор је потписан у просторијама компаније, а потписали су га технички директор Беме Маринко Умичевић и предсједник Управног одбора ОКК Борац Ненад Игњатић.

Можемо да будемо поносни што је уз нас стала Фабрика обуће Бема, која се, на челу са господином Умичевићем, кроз ранија финансирања спортских колектива, доказала као друштвено одговорна компанија. Никако се не смију сметнути са ума ни врхунски резултати које је Кошаркашки клуб инвалида Врбас остварио у регионалним и европским оквирима са господином Умичевићем у улози предсједника с обзиром да је ККИ Врбас вишеструки освајач регионалне лиге. Радује нас чињеница да је Фабрика обуће Бема одлучила да финансира наш клуб, који у наредној такмичарској сезони стреми ка највишим циљевима – рекао је предсједник ОКК Борац Ненад Игњатић.

Игњатић је, приликом данашњег потписивања уговора, Маринку Умичевићу уручио захвалницу за помоћ клубу за протеклу сезону, те поклонио дрес са потписима свих кошаркаша.

 

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Кошарка