Пратите нас

Фудбал

Дерби против Сарајева “утакмица високог ризика”, забрањено точење алкохола

Члан Управног одбора Фудбалског клуба Борац задужен за финансије и маркетинг Ведран Пушић истакао је у данашњем обраћању представницима медија да је утакмица шестог кола БХ Телеком Премијер лиге БиХ између Борца и Сарајева, која се игра у недјељу од 20 часова на Градском стадиону, проглашена “високоризичном” од стране Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

МУП РС је овај дерби прогласио “утакмицом високог ризика” и Борац као организатор мора да испоштује све на шта му се укаже пажња. Сходно томе, биће забрањено точење алкохола у кругу до 1000 метара, а сви они који се оглуше о ову наредбу биће санкционисани мјерама од стране МУП-а – навео је Пушић, саопштивши остале новости о раду и функционисању клуба.

У складу са спонзорским уговором са компанијом Кока-Кола, од септембра ће бити доступна официјална вода Фудбалског клуба Борац, која ће бити дио HORECA програма, али и доступна у малопродајним објектима. Настављају се радови на изградњи sky box ложа, а послије утакмице са Сарајевом, у репрезентативној паузи, приступиће се спољашњем уређењу стадиона, односно кречењу, за шта је већ ангажована фирма Бекамент. Актуелна тема су и даље фамозна ТВ права око којих се и даље воде разговори са челницима Фудбалског савеза БиХ – навео је Пушић.

Сљедеће утакмице

Слобода

m:tel Премијер лига БиХ

13. август 2022.

17:05

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

23. април 2022.

17:00

Вогошћа

 

Борац

Прва лига Републике Српске

6. март 2022.

18:30

Јахорина

 

ЖФК Борац

Прва лига Републике Српске

6. новембар 2021.

15:00

Модрича

 

Борац

Четвртфинале плеј-офа

19. март 2022.

19:00

Љубиње

 

Зрињски

Премијер лига БиХ

26. март 2022.

17:00

Борац

Више из Фудбал