Пратите нас

Фудбал

Дерби против Сарајева “утакмица високог ризика”, забрањено точење алкохола

Члан Управног одбора Фудбалског клуба Борац задужен за финансије и маркетинг Ведран Пушић истакао је у данашњем обраћању представницима медија да је утакмица шестог кола БХ Телеком Премијер лиге БиХ између Борца и Сарајева, која се игра у недјељу од 20 часова на Градском стадиону, проглашена “високоризичном” од стране Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

МУП РС је овај дерби прогласио “утакмицом високог ризика” и Борац као организатор мора да испоштује све на шта му се укаже пажња. Сходно томе, биће забрањено точење алкохола у кругу до 1000 метара, а сви они који се оглуше о ову наредбу биће санкционисани мјерама од стране МУП-а – навео је Пушић, саопштивши остале новости о раду и функционисању клуба.

У складу са спонзорским уговором са компанијом Кока-Кола, од септембра ће бити доступна официјална вода Фудбалског клуба Борац, која ће бити дио HORECA програма, али и доступна у малопродајним објектима. Настављају се радови на изградњи sky box ложа, а послије утакмице са Сарајевом, у репрезентативној паузи, приступиће се спољашњем уређењу стадиона, односно кречењу, за шта је већ ангажована фирма Бекамент. Актуелна тема су и даље фамозна ТВ права око којих се и даље воде разговори са челницима Фудбалског савеза БиХ – навео је Пушић.

Сљедеће утакмице

Борац

m:tel Премијер лига БиХ

7. мај 2023.

19:30

Сарајево

 

Какањ

Премијер лига БиХ

6. мај 2023.

18:00

Борац

 

Котор Варош

Прва лига Републике Српске

4. фебруар 2023.

18:00

Борац

 

СФК 2000

Премијер лига БиХ

25. октобар 2022.

14:30

Борац

 

Радник

Премијер лига БиХ

25. фебруар 2023.

19:00

Борац

 

Мира

Премијер лига БиХ

29. април 2023.

17:00

Борац

Више из Фудбал