Пратите нас

Рукомет

Дебитовао са 16, израстао у стандардног првотимца и репрезентативца, сад је вријеме за искорак: Лука Перић до 2026. у Цељу!

Стекао је статус првотимца сплетом околности, и раније него што се и сам надао – у септембру 2019. године као 16-годишњак…

Руководство Борца није успјело да региструје четири појачања за европски двомеч против Олимпијакоса, па је билo приморанo да ”у ватру” гурне неколико домаћих клинаца, без премијерлигашких а камоли европских утакмица…

Један од њих био је и Лука Перић, десно крило, које је у годинама које долазе расло – и израсло у  стандардног првотимца Борца и сениорског репрезентативца БиХ, а од сљедеће сезоне члана словеначког Цеља!

По завршетку текуће такмичарске сезоне, Перић ће раздужити црвено-плаву опрему и преселити се у Словенију, а са Цељем је договорио трогодишњу сарадњу.

Осјећај након потписивања уговора је фантастичан. Заиста сам срећан што ми се пружила прилика да играм у оваквом клубу као што је РК Цеље Пивоварна Лашко. Прије свега, желио бих да се захвалим директору и тренеру клуба. На мени је сада да дам све од себе. Очекујем од себе да будем све бољи из дана у дан, да напредујем на сваком тренингу и да оправдам повјерење. Вјерујем да ћемо и тимски бити све бољи и да резултат неће изостати, а радујем се и дочеку навијача – пренио је сајт Цеља Перићеве ријечи.

Са Борцем је Перић, на нивоу БиХ, освојио двије титуле и један Куп. Од наредне сезоне, вријеме је за неке нове изазове…

Срећно, Лука!

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

Куп БиХ

28. фебруар 2024.

18:30

Сарајево

 

Борац

Премијер лига БиХ

23. фебруар 2024.

18:30

Грачаница

 

Борац

Премијер лига БиХ

19. новембар 2023.

19:00

Слога

 

Радник

Премијер лига БиХ

2. фебруар 2024.

19:00

Борац

 

Мира

Премијер лига БиХ

29. април 2023.

17:00

Борац

Више из Рукомет