Пратите нас

Фудбал

Чавић и Вуковић продужили уговоре са Борцем

Крилни напачади Давид Чавић и Давид Вуковић продужили су овог уторка уговоре са Борцем!

Чавићу је уговор истицао овог љета, а према овој уговорној обавези, у Борцу ће бити још до љета 2027. године. Вуковић је имао уговор са Борцем до краја сљедеће сезоне, а према новом, црвено-плави дрес ће носити до краја сезоне 2027-2028.

Захваљујем се клубу што на обострано задовољство већ други пут продужавамо сарадњу и надам се да ће наредне године бити још звучније што се тиче моје каријере у Борцу. Показао сам да клуб може озбиљно рачунати на мене и надам се да ће тако остати у будућности те да ћу својим играма и залагањем помоћи клубу у остварењу свих циљева. Надам се дуплој круни ове сезоне и изласку у Европу – рекао је Чавић, који је ове сезоне на 15 премијерлигашких мечева постигао четири гола, уз двије асистенције.

Његов имењак Вуковић се пред почетак полусезоне вратио са позајмице из Лакташа.

Велика ми је част што сам продужио уговор са својим матичним клубом. Надам се успјесима, како у овој, тако и у наредним годинама, те да ћу својим играма допринијети резултатима. Мени је веома драго што сам се наметнуо стручном штабу. Осјећам велику одговорност јер је Борац наш највећи клуб и свакако је најтеже играти за њега, али и најљепше – истакао је Вуковић.

(борац-спорт, фото: ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

30. март 2024.

16:00

Зрињски

 

Борац

Куп БиХ

27. март 2024.

19:00

Извиђач

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

31. март 2024.

17:00

Груде

Више из Фудбал