Пратите нас

Фудбал

Борац у посјети Бањалучкој пивари

Играчи, тренери и управа Фудбалског клуба Борац били су овог уторка гости Бањалучке пиваре, гдје су, из прве руке, сазнали све о Нектар пиву, једном од најпрепознатљивијих симбола града.

Црвено-плави су кроз разговор са представницима Пиваре били у прилици да чују и причу о монашком реду траписта који су основали Пивару 1873. године и првом пиву које је настало у граду на Врбасу.

Велико нам је задовољство што смо данас гости Бањалучке пиваре која је, попут ФК Борац, један од најпрепознатљивијих симбола нашег града. Бањалучка пивара је компанија која деценијама уназад даје велику подршку нашем клубу на свим пољима и на томе смо им захвални, а сада смо из прве руке могли да се увјеримо да се и овдје ради на један шампионски начин. Било је ово једно лијепо дружење, увидјели смо и да међу запосленима има велики број наших присталица и надам се да ћемо, на крају сезоне, сви заједно славити трофеје уз Нектар пиво – рекао је спортски директор Борца Оливер Јандрић.

У име Бањалучке пиваре, добродошлицу Борчевој делегацији пожељела је Андреа Лиздек, маркетинг менаџер ове компаније.

Драго нам је што су данас наши пријатељи из ФК Борац, након бројних успјеха, овдје са нама у Бањалучкој пивари. Хтјели смо да их угостимо и уз Нектар пиво да се радујемо досадашњим добрим резултатима и да честитамо на тренутној лидерској позицији WWIN лиге Босне и Херцеговине. Заједничким снагама идемо још јаче у нове побједе! Желимо им много среће у овој сезони уз жељу да освоје дуплу круну – рекла је Лиздек.

(борац-спорт, фото: ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

30. март 2024.

16:00

Зрињски

 

Борац

Куп БиХ

27. март 2024.

19:00

Извиђач

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

31. март 2024.

17:00

Груде

Више из Фудбал