Пратите нас

Фудбал

Борац са Омладинцем и Младости потписао Уговор о пословно-техничкој сарадњи

ФОТО: ФК Борац

Послије БСК-а, који је постао Борчев развојни тим, те ОФК Спартак 2013, са којим је потписан Уговор о сарадњи, руководство црвено-плавих наставило је са јачањем веза са фудбалским клубовима из града на Врбасу.

Овог понедјељка, сарадњу са клубом из Платонове договорили су Омладинац и Младост из Залужана.

Ми смо прије петнаестак дана кренули да спроводимо у дјело идеју око сарадње са клубовима из Бањалуке, а наша жеља је да сарадњу проширимо и на читаву бањалучку регију. Желимо да јачамо међусобну сарадњу са свим клубовима на свим нивоима, а све са циљем да побољшамо услове и све оно што је потребно за фудбалски развој наше дјеце. Драго ми је што су и челни људи Омладинца и Младости препознали нашу жељу и што смо потписали сарадњу. Морам да истакнем да су у Омладинцу стасали бројни фудбалери који су носили или носе дрес ФК Борац, а у омладинском погону нашег клуба имамо неколико дјечака који су поникли у ФК Младост из Залужана и велико ми је задовољство што сада корачамо истим путем – поручио је директор Борчеве омладинске школе Саша Кајкут.

У нашем клубу су стасали бројни фудбалери који су касније носили дрес Борца у којем су оставили дубок траг. Драго нам је да смо коначно постигли и договор око заједничке сарадње која ће помоћи даљем развоју фудбалера из наше омладинске школе – ријечи су Дарка Манојловића, предсједника ФК Омладинац и Слободана Трифуновића, првог човјека клупске школе фудбала.

Драго нам је што је ова идеја коначно спроведена у дјело и морамо да похвалимо руководство ФК Борац које је препознало наш рад. Нама је част што смо добили прилику да млади фудбалери из нашег омладинског погона сада могу да наставе свој даљи развој у ФК Борац. За нас је ово један од највећих тренутака у клупској историји и велико нам је задовољство што смо потписали уговор са нашим највећим клубом и увјерен сам да ће нам сарадња са Борцем помоћи у даљем развоју – истакли су Владимир Ђурђевић и Горан Балабан, руководиоци Младости.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал