Пратите нас

Фудбал

Борац и Спартак 2013 потписали Уговор о техничко-пословној сарадњи

ФОТО: ФК Борац

Борац и Спартак 2013 потписали су овог четвртка, у Трофејној сали на Градском стадиону, Уговор о техничко-пословној сарадњи.

Циљ је, истакнуто је из оба клуба, да се кроз заједничке пројекте створе још бољи услови за фудбалски развој омладинаца у Бањалуци. Испред Борца, потпис на уговор ставио је шеф омладинске школе Саша Кајкут, док су потписници испред Спартака 2013 предсједник Александар Врховац и директор Игор Врховац.

Драго ми је што смо постигли договор са ОФК Спартак која има једну од најбољих омладиснких школа фудбала у региону и велики су расадник талента. За минулих десетак година показали су, својим радом, да су успјешна спортска организација. Наша сарадња одвијаће се у правцу размјене играча, тренерских искустава, те свега онога што може да побољша рад обје омладинске школе. Наш циљ је да кроз заједничке селекције, и наше и њихове, створимо играче за сениорски погон нашег клуба, те да створимо још боље услове за развој наше дјеце – рекао је Кајкут.

Велико ми је задовољство што смо потписали уговор о сарадњи са ФК Борац. То је, по мени, логичан слијед догађаја и награда за наш рад који су препознали у ФК Борац. Уз нашу методологију тренинга и начин рада стасали су бројни квалитетни играчи и задовољство ми је што сада почињемо сарадњу са ФК Борац који је највећи клуб у Републици Српској и БиХ. Жеља већине наших малишана, али и свих нас, је да једног дана заиграју у Борчевом првом тиму. Заједничком сарадњом на свим нивоима покушаћемо да им створимо још боље услове за развој и сматрам да је ово један исправан пут – ријечи су предсједника Спартака 2013 и бившег првотимца Борца.

ФК Борац нам се обратио са планом о сарадњи и заједничким пројектима које смо препознали као исправан пут за будућност бањалучког фудбала и регије. ФК Борац је предводник фудбалске регије и сматрам да треба да будемо дио тога. Увјерен сам да ће ова сарадња тећи онако како смо и планирали, те да ћемо бити један важан дио читавог процеса – став је Игора Врховца, директора овог клуба.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал