Пратите нас

Фудбал

Борац и Крупа за трофеј Купа Бањалуке и помоћ јавној кухињи

Борац и Крупа ће вечерас од 18.00 часова дати одговор на питање – ко ће бити освајач Купа Града Бањалука за сезону 2022-2023.

Меч се игра на Градском стадиону, а биће хуманитарног карактера, с обзиром на то да ће на стадиону бити постављени пунктови за донирање средстава за помоћ Удружењу грађана ”Мозаик пријатељства”, у склопу којег егзистира јавна кухиња ”Оброк љубави”.

Борац ће у овом дуелу наступити у подмлађеном, кадетско-јуниорском саставу, који ће са клупе предводити Зоран Драгишић.

Крупа је увијек добродошла на нашем стадиону, почев од мог колеге и његове екипе до свих оних који буду навијали за Крупу. Што се тиче саме утакмице, сигурно је да сваком тренеру импонује да његова екипа дође до финала било којег такмичења. Овом приликом желим да се захвалим нашој кадетској екипи која је уз јуниорски тим догурала до финала и мислим да су поднијели велики терет овог такмичења. Крупа и Борац ће дати најбоље од себе у овом моменту. Сигурно да обје екипе, пошто је крај првенства, имају проблема са умором. Навешћу само наш згуснут распоред у посљедњих мјесец дана. Играли смо Премијер лигу БиХ, Куп БиХ, први омладински Куп РС који смо освојили, Куп Града, доста играча из јуниорског погона је у посљедњих 4-5 утакмица поднијело терет играња за прву екипу. Све ово нисам рекао као алиби, већ желим да прикажем ситуацију у којој се ми налазимо. Респектујемо екипу Крупе и све резултате што су направили у протеклом периоду, а ми желимо да пружимо добру партију и надамо се повољном резултату – рекао је Драгишић.

(борац-спорт, фото: ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

30. март 2024.

16:00

Зрињски

 

Борац

Куп БиХ

27. март 2024.

19:00

Извиђач

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

31. март 2024.

17:00

Груде

Више из Фудбал