Пратите нас

Фудбал

Борац и ”Елнос Група” потписали спонзорски уговор

Фудбалски клуб Борац у суботу је потписао је спонзорски уговор са компанијом “Елнос Група”. Битна карика у раду клуба у текућој сезони 2019/2020 учврстиће циљеве који се односе на добар рад клуба, као и завидне резултате на терену у овој такмичарској сезони.

Преданост у раду нашег клуба како на терену , тако и ван њега препозната је од овог значајног спонзора за наш клуб. Вјерујемо да ће на обострано задовољство сарадња између Елнос Групе и ФК Борац бити успјешна. Уговор о спонзорству који смо потписали вриједи до краја текуће сезоне – изјавио је Дејан Лукендић, директор Фудбалског клуба Борац.

Елнос Група је и раније стајала уз Борац што настављамо чинити и у овој веома значајној сезони. Ово је сезона повратка клуба у Премијер лигу БиХ и сезона великих амбиција које ће, надамо се, Борац довести до пласмана у Европу. Ми као компанија која воли и његује спортски дух знамо колико је важно подржати фудбалски клуб попут Борца. Цијелој екипи, фудбалерима и стручном штабу, желим пуно спортске среће и много добрих резултата у наставку сезоне – рекао је Бранко Торбица, генерални директор предузећа Елнос БЛ.

(ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Линфилд

Квалификације за Лигу конференција

22. јул 2021.

20:45

Борац

 

Слога

Премијер лига БиХ

22. маj 2021.

17:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

октобар 2021.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

октобар 2021.

00:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

9. маj 2021.

18:00

Извиђач

Више из Фудбал