Пратите нас

Фудбал

Борац и ”Елнос Група” потписали спонзорски уговор

Фудбалски клуб Борац у суботу је потписао је спонзорски уговор са компанијом “Елнос Група”. Битна карика у раду клуба у текућој сезони 2019/2020 учврстиће циљеве који се односе на добар рад клуба, као и завидне резултате на терену у овој такмичарској сезони.

Преданост у раду нашег клуба како на терену , тако и ван њега препозната је од овог значајног спонзора за наш клуб. Вјерујемо да ће на обострано задовољство сарадња између Елнос Групе и ФК Борац бити успјешна. Уговор о спонзорству који смо потписали вриједи до краја текуће сезоне – изјавио је Дејан Лукендић, директор Фудбалског клуба Борац.

Елнос Група је и раније стајала уз Борац што настављамо чинити и у овој веома значајној сезони. Ово је сезона повратка клуба у Премијер лигу БиХ и сезона великих амбиција које ће, надамо се, Борац довести до пласмана у Европу. Ми као компанија која воли и његује спортски дух знамо колико је важно подржати фудбалски клуб попут Борца. Цијелој екипи, фудбалерима и стручном штабу, желим пуно спортске среће и много добрих резултата у наставку сезоне – рекао је Бранко Торбица, генерални директор предузећа Елнос БЛ.

(ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Орашје

Куп БиХ

18.9.2019.

16:30

Борац

 

Борац

Куп EHF

7.9.2019.

20:00

Олимпијакос

 

Уна

Друга лига Републике Српске

31.3.2019.

17:00

СКК Борац 1947

 

Младост

Полуфинале плеј-офа

13.4.2019.

18:00

Борац m:tel

Више из Фудбал