Пратите нас

Фудбал

Борац довео новог голмана: Стигао репрезентативац Црне Горе Милан Мијатовић!

Након што је постало јасно да Николу Ћетковића очекује дуга пауза због повреде, у Борцу су се хитно дали у потрагу за новим голманом.

И нашли су га, у лику репрезентативца Црне Горе Милана Мијатовића (1987.)!

Чувар мреже рођен у Пљевљима укњижио је 31 наступ за ”ђетиће”, а у Борац је стигао из Ал-Адалаха (Саудијска Арабија) након што му је истекао уговор. Интернационалну каријеру још је градио у Ирану (Мес Керман и Зоб Ахан), Бугарској (Левски Софија) и Мађарској (МТК), док је у Црној Гори бранио боје Рудара из Пљеваља, Бокеља, Дечића и Будућности из Подгорице.

Договорили смо се веома брзо. Знам да је клуб задесио проблем на голманској позицији, добио сам позив и дилеме није било. Знам да је ФК Борац велики клуб и да има највише амбиције у новој сезони. У пуном сам тренингу и спреман сам да се одмах прикључим екипи – истакао је Мијатовић приликом доласка у Борац, са којим је потписао уговор до краја сезоне.

У име клуба, добродошлицу Мијатовићу пожелио је директор клуба Александар Мићић.

Николи Ћетковићу сви желимо брз опоравак и да се што прије врати на терен. Не само да се врати, него да с повратком буде јачи него икад. Не сумњам да ће тако да буде, а ми, као клуб, стојимо иза њега као подршка. Наравно, нестрпљиво чекамо повратак и нашег Бојана Павловића. Милану бих пожелио добродошлицу и увјерен сам да смо направили прави потез његовим доласком. Искусан је голман и спреман је одмах да се ухвати у коштац са свим изазовима који нас чекају – истакао је Мићић.

Мијатовић ће на голу Борца дебитовати у суботу, 12. августа, када ће Борац, са почетком у 20.45 часова, на Грбавици одмјерити снаге са Жељезничаром.

(борац-спорт, фото: ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Звијезда 09

Премијер лига БиХ

9. децембар 2023.

13:00

Борац

 

Вогошћа

Премијер лига БиХ

9. децембар 2023.

18:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

19. новембар 2023.

19:00

Слога

 

Љубиње-Банком

Премијер лига БиХ

6. децембар 2023.

19:00

Борац

 

Мира

Премијер лига БиХ

29. април 2023.

17:00

Борац

Више из Фудбал