Пратите нас

Рукомет

Берин Бркић напушта Борац, каријеру наставља у Охриду

Послије десног крила Луке Перића, који рукометну каријеру наставља у Цељу, табор Борца напустио је и голман Берин Бркић.

Млади чувар мрeже ће се након три сезоне у црвено-плавом дресу преселити у Сјеверну Македонију и задужити опрему Охрида, што је, према Бркићевим ријечима, искорак у каријери.

Прихватио сам понуду једноставно јер желим још више да напредујем. Одлазим у јачу лигу са искуснијим играчима и то је оно што ми треба, јер сам још увијек млад. Једноставно желим што више да напредујем и то је једини разлог. Очекивања у првој сезони нису велика, желим да се уклопим у екипу као што сам и у Борцу и да дајем све од себе. Сматрам ово као још једну одскочну даску за још веће успјехе – рекао је Бркић за Глас Српске, истакавши да ће му период у Борцу остати у лијепом сјећању.

Остварио сам пуно познанстава која ће ми остати за цијели живот. Једноставно људи у Борцу и Бањалуци су ме прихватили на најбољи могући начин и стварно немам ниједну замјерку. Мислим да ниједан млади играч не може погријешити одабиром Борца као средине гдје ће да развија своју каријеру – рекао је Бркић, који је, подсјетимо, у дресу Борца дебитовао против матичног клуба, Маглаја.

Памтим тај меч, свакако је остао у сјећању. Од тада сам доста напредовао, јер сам имао одличне тренере и читав стручни штаб. Први тренери су ми били Деан Кнежевић, Горан Гарић који је и сада у првом тиму и Александар Међедовић. Након што сам почео добијати минуте у првом тиму преузели су ме Мирко Микић и тадашњи тренер голмана Марио Блажевић са којим сам радио и док сам био у другој екипи. Били су ми подршка како на терену тако и ван њега. Помогли су ми да сазрем у сваком смислу. И наравно уз њих садашњи тренер голмана и спортски директор Бојан Љубишић. Хвала им свима на сарадњи – истакао је Бркић.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Рукомет

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş