Пратите нас

Фудбал

Жижовић пред меч са Вележом: ”Имамо одређене проблеме, али и довољан број играча који могу да одговоре задатку!”

ФОТО: www.borac-sport.com

Ове суботе, Борац ће у заосталој утакмици првог кола WWIN лиге БиХ, са почетком у 18.00 часова, угостити Вележ.

С обзиром на то да се овај меч игра током репрезентативне паузе, тренер Младен Жижовић нашао се у проблемима. Енвер Кулашин, Марко Вукчевић, Дамјан Шишковски и Јурих Каролина су са сениорским репрезентацијама, а обавезе репрезентативног типа имају и омладинци Стефан Марчетић, Павле Ђајић, Јусуф Терзић и Недим Керановић.

Имамо одређене проблеме, али и довољан број квалитетних играча који могу да одговоре овом задатку. Вележ долази послије низа својих проблема, након лошег отварања сезоне у којем су промијенили неколико тренера, имали неколико негативних резултата у Европи и нису стартовали у првенству како су жељели. Сигурно су мотивисани, али и све остале екипе ове сезоне играју врло мотивисано против Борца са разлогом јер ми на добар начин представљамо бх. фудбал у Европи и надам се да ћемо тако и наставити – рекао је Жижовић у најави меча, додавши:

Момци који изађу на терен ће тражити побједу која нам је потребна како бисмо ухватили потпуни прикључак са самим врхом табеле. Имамо пар заосталих утакмица и надам се да ћемо у њима скупити бодове да се прикључимо равноправно у борбу за титулу. Ове године то ће бити мало теже с обзиром да играмо на више фронтова, али не одустајемо од својих циљева – истиче Жижовић.

Утакмица са Вележом имаће и хуманитарни карактер јер ће дио прихода од продатих улазница бити прослијеђен за лијечење Бањалучанке Јелене Карајице.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş