Пратите нас

Фудбал

Холанђанин послао јасну поруку Сарајеву: ”Ако хоћемо титулу – сутра морамо да побиједимо!”

ФОТО: ФК Борац

Први дан викенда понудиће два велика дербија бх. фудбала, а један се игра на Градском стадиону од 16.00 часова, када Борац дочекује Сарајево!

Након непотпуних шест рунди, сутрашњи гост је на првом мјесту са 13 бодова (4-1-0), док Борац има два меча мање, те је уз двије побједе и један реми шестопласирани, а у овом тренутку је екипа са најмање постигнутих голова у сезони (1).

Помоћни тренер црвено-плавих Бојан Пузигаћа је на конференцији за новинаре похвално говорио о ривалу са Кошева.

Ради се о једној доброј екипи која је извршила много играчких промјена, а дошло је и до промјене тренера. Мислим да су добро ушли у сезону, уписали су четири побједе, у једној утакмици су одиграли неријешено и самим тим долазе овдје да направе повољан резултат. Што се нас тиче, играмо кући, играмо јако добро, одиграли смо веома добру утакмицу у Мостару, гдје смо остали непоражени. Послије тог резултата, у доброј атмосфери и расположењу дочекујемо утакмицу против Сарајева – рекао је Бојан Пузигаћа, похваливши црвено-плаве за досадашњи учинак у сезони.

Играчи добро презентују свој клуб и град и надам се да ће тако да наставе и против Сарајева. Очекујемо подршку навијача, јако добру игру и добар резултат. Респектујемо екипу Сарајева, али се ми питамо на нашем стадиону и ако приступ буде као и до сада, мислим да нас чека веома добар резултат.

Ако Борац жели титулу, сутра мора да побиједи – јасна је порука штопера Барта Мајерса!

Сутрашња утакмица има велику важност, састају се два велика тима. Имамо обавезу да побиједимо у овом мечу ако желимо да освојимо титулу, а то је оно што читав град жели. Имамо само један посао сутра, а то је да побиједимо. Посљедњих дана смо веома добро тренирали. Остварили смо добар резултат против Зрињског, могли смо и боље у тој утакмици, али ни бод у Мостару није лош. Посљедњих неколико дана сви су добро расположени и показаћемо вам да смо фокусирани да тријумфујемо у овом мечу – подвукао је холандски дефанзивац.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş