Пратите нас

Рукомет

Рукометни клуб Борац остао без предсједника! Игор Јовановић поднио неопозиву оставку

ФОТО: РК Борац

Игор Јовановић, досадашњи предсједник Рукометног клуба Борац, поднио је данас неопозиву оставку на ту функцију!

Јовановић је овог понедјељка упутио допис Управном одбору и Скупштини клуба, у којем као разлог одласка наводи политички ангажман, односно кандидатуру за одборника у Скупштини Града Бањалука на предстојећим локалним изборима.

Драги пријатељи, поштовани чланови УО,

Пуних седам година био сам члан, а посљедње три године и предсједник Управног одбора РК Борац. У том веома успјешном периоду освојили смо 3 титуле првака Босне и Херцеговине, 3 Купа БиХ и 3 купа РС. Поред спортских успјеха, вратили смо многобројна кредитна задужења, покренули смо Школску лигу у 18 основних школа, реновирали канцеларије клуба и вратили сјај нашем европском великану. Довели смо на десетине различитих спонзора и покренули иницијативу за изградњу дворане “Арена Борац”. Помогли смо развоју нашег најтрофејнијег спорта у сваком смислу. Активно смо учествовали у спречавању отуђења имовине РК Борац (која се налази у центру Бањалуке), незапамћеног у новијој историји нашег Града, активирајући сва расположива правна средства.

Размишљајући да ли сам досегао врхунац и сву тежину које ово мјесто има, желим да прихватим нови изазов и да се активирам у политици. На предстојећим локалним изборима кандидовао сам се за независног одборника у Скупштини Града Бањалука. Како функција коју тренутно обављам не би била олакшавајућа за моју кампању и да неко не повезује клуб са мојом политичком кампањом, одлучио сам да поднесем неопозиву оставку на мјесто предсједника Управе РК Борац. Дошло је вријеме да након ових седам година напустим све функције које сам обављао и које обављам у РК Борац Бањалука.

Остајем вјеран свом вољеном клубу. Бићу ту на сваки ваш позив и бићу захвалан за сваки ваш савјет, ако Бог да као будући одборник у Скупштини Града Бањалука.

Уз жеље за ваш даљи успјешан и срећан рад, захваљујем вам се на разумијевању и досадашњој сарадњи – написао је Јовановић.

Управни одбор клуба са њим на челу, као и директор Владимир Бранковић, раније су понудили оставке, које је касније Скупштина клуба одбила.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Рукомет

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş