Пратите нас

Фудбал

Жижовић ”спушта лопту” пред први лигашки меч: У фудбалу нема прошлости – постоје само данас и сутра!

ФОТО: ФК Борац

Након што је у четвртак остварен историјски успјех пласманом у плеј-оф квалификација за Лигу Европе, фудбалери Борца ће вечерас одиграти први лигашки меч у новој сезони.

На Градском стадиону (улаз бесплатан), са почетком у 21.00 час, црвено-плави ће у оквиру трећег кола WWIN лиге БиХ играти са тузланском Слободом, којом од старта ове сезоне као тренер командује Марко Максимовић, који је као Борчев стратег прије нешто више од три године постао шампион БиХ.

Тузлански тим је до сада већ одиграо два меча, оба пута изгубио (Сарајево 3:1, Посушје 0:2), али далеко од тога да играче Младена Жижовића очекује лаган посао у овом окршају…

Знамо да екипе, кад су у таквој позицији, знају да изненаде. Ми смо, под наводницима, у еуфорији, али треба да спустимо лопту на земљу. Првенство нам је и донијело све ово, па морамо да уђемо максимално као и у сваки меч. Не смијемо да летимо, у фудбалу нема прошлости, само данас и сутра. Надам се да ћемо бити свјесни важности утакмице, да ћемо отворити првенство побједом и учинићемо све да тако буде. Нама је репер њихова утакмица са Сарајевом. Добро смо их анализирали, имају доста квалитетних играча који играју дуги низ година. Боре се за опстанак ове сезоне након два стартна пораза, међутим, то не смије да нас завара. Нема лаганих противника, све је то ту негдје изједначено, тако да само максимална озбиљност и приступ могу да нам донесу прву побједу – најавио је меч са Слободом стратег црвено-плавих.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş