Пратите нас

Фудбал

UEFA промијенила арбитра за први меч са КИ Клаксвиком

ФОТО: isport.cz

Први дуел Борца и КИ Клаксвика, у оквиру трећег кола квалификација за Лигу Европе, игра се у четвртак (8. август) од 19.00 часова на националном стадиону Фараких Острва у Торшавну.

Главни арбитар на овом мечу требало је да буде Чех Ондреј Берка, али је неколико дана прије утакмице Европска фудбалска федерација извршила промјену делегирања.

Тако ће се на центру наћи његов сународник Марек Радина, рођен 8. октобра 1992. године. Од прошле године има значку Свјетске фудбалске федерације, а утакмице у чешком елитном рангу суди од 30. октобра 2021. године.

Ове сезоне је судио два меча на интернационалној сцени – онај између Шерифа и Елфсборга у другом колу квалификација за Лигу Европе, те Ордабасија и Диферданжа 03 у другој квалификационој фази за Конференцијску лигу. Био је, такође, делегиран и за утакмицу првог кола чешког првенства између Јаблонеца и Младе Болеслав.

Била му је то јубиларна, 40. утакмица у најјачој чешкој дивизији.

Остатак судијске поставке је исти као и према првобитном плану. У Торшавну ће помоћници бити Матеј Влчек и Лукаш Махач, док је четврти судија Јан Вшетечка. У VAR соби биће Пољаци Пјотр Ласик и Павел Пскит.

Утакмицу ће преносити ТВ Арена Премиум 1, Удружење симпатизера ”Црвено-плави” организује у ресторану дворане Борик заједничко гледање и хуманитарну акцију за Сергеја Ступара, а Борац је данас сазнао против кога ће играти у плеј-офу Лиге Европе ако савлада КИ Клаксвик у двомечу, односно плеј-офу Конференцијске лиге ако буде поражен.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş