Пратите нас

Фудбал

Жижовић пред албанским новинарима: Не занима нас реми, идемо на побједу!

ФОТО: ФК Борац

У сриједу увече (21.00) Борац против Егнатије игра реванш утакмицу првог кола квалификација за Лигу шампиона.

С обзиром на то да је у првом мечу, играном прошле сриједе у Бањалуци, тријумфовао резултатом 1:0, Борцу је за пласман у другу рунду довољан и било који реми, али тренер нашег тима Младен Жижовић је албанским новинарима дан прије утакмице поручио да на размишља у том смјеру. Циљ је само побједа!

Наравно да нам одговара и 0:0, али ми сутра желимо побједу и пласман у другу рунду. Биће, међутим, веома тешко овдје јер је Егнатија веома добар тим. Ради се о прваку Албаније и освајачима Купа ове земље, тако да нам неће бити нимало лако. Вјерујем, међутим, да имамо добар тим и атмосферу и да ћемо послије сутрашње утакмице славити пролаз у друго коло квалификација за Лигу шампиона. Вјерујем, такође, да ће играчи и тренери бити коректни и да неће бити проблема. У првој утакмици је судија са разлогом показивао играчима Егнатије жуте и црвене картоне јер то нису биле добре ствари у једној нормалној утакмици. Не желим, међутим, много да причам о суђењу јер сам само фудбалски тренер, желим да говорим само о утакмици која нам слиједи – рекао је Жижовић албанској седмој сили пред дуел на Елбасан Арени.

У случају тријумфа у овом двомечу, Борац ће у другом колу квалификација за Лигу шампиона играти против грчког ПАОК-а. Ако у томе не успије, сели се у друго квалификационо коло Конференцијске лиге, гдје га чека исландски Викингур, који је вечерас поражен од Шамрокa резултатом 2:1.

Први меч завршен је ремијем без голова.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş