Пратите нас

Фудбал

Именован нови управник Градског стадиона: Душко Тадић мијења Ацу Милошевића

Душко Тадић именован је овог петка за новог управника Градског стадиона, а на овој функцији замијениће Ацу Милошевића.

Тим поводом Фудбалски клуб Борац се огласио саопштењем, које преносимо.

– Нема тог Борчевца који је провео бар једну сезону на трибинама нашег стадиона, а да га није запазио и да му није остао урезан у памћењу. Препознатљивог, шеретског хода, са атлетске стазе је водио рачуна да све на стадиону буде затегнуто као “под конац”.

Ацо Милошевић у служби нашег клуба провео је више од двадесет година. Старао се о безбједности наших играча и стручног штаба, будно мотрећи, на сваком стадиону, да им не фали ни длака с главе. Водио је рачуна да сви протоколи, што за најватреније навијаче, и наше, и оне гостујућ, што за публику са осталих трибина буду спроведени у дјело. Био је Ацо прва линија одбране, небројено пута, први на удару. Минулих година водио је бригу о многим стварима унутар Градског стадиона. Сваки ћошак је знао као свој џеп, па кад нешто запне било је £зови Ацу, он зна гдје је то, он зна шта са тим треба”.

Године пролазе, па свему дође крај. Тако је и куцнуо час да се наш ФК Борац опрости од свог чика Аце и да му се захвали за све што је урадио за клуб. Памтиће се да је Ацо Милошевић својим преданим радом, присуством и дјелима обиљежио једну епоху у историји ФК Борац. Ацо, хвала вам за све!

Стадионска штафета из руку Аце Милошевића од данас прелази у руке нашег Душка Тадића, који је именован за новог управника Градског стадиона у Бањалуци. Ту је наш Тадија одавно. На Градском се заљубио у “краљицу спортова”, а касније се из петних жила борио да бањалучки атлетичари добију што боље услове за тренинг. Борио се Тадија за штошта тога у Бањалуци. Покренуо је сијасет хуманитарних акција, привео крају мноштво идеја од којих би многи одустали “на прву”. Сада га чека нови задатак. Да води бригу о нашем Градском стадиону, нашој црвено плавој тврђави. Душко, срећно ти било, да будемо поносни на твој рад! – написано је у саопштењу Борца.

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font