Пратите нас

Фудбал

Борац представио Марка Бркића: ”Дуго нисам био овако испуњен и срећан!”

Везни фудбалер Марко Бркић вратио се на мјесто са којег је закорачио у свијет фудбала – поново је члан Борца.

На Градски стадион, међу црвено плаве, стигао је из Муре, а не крије задовољсто због повратка у Бањалуку.

Дуго времена се нисам осјећао овако испуњен и срећан. Лијепо је и отићи негдје, али нигдје није као код куће. Прошло је већ неколико година када сам посљедњи пут у омладинским селекцијама носио дрес Борца и једва чекам да заиграм у сениорском тиму. Већ дужи период сам био на вези са клубом, а када сам, коначно, ријешио све са Муром око папирологије, постигли смо договор и вратио сам се у Борац. Са екипом тренирам већ неко вријеме. Сви су ме одлично прихватили, а ту има неких момака који ме се сјећају док сам им још лопте скупљао у Борцу. Сигурно је да сви играчи имају квалитет чим су ту – истиче Бркић, који не крије да је на Градски стадион у Бањалуци стигао силно мотивисан са жељом да се покаже у најбољем свјетлу.

У протеклом периоду сам имао доста пехова и проблема са повредама, сада сам максимално спреман. Сигуран сам да нисам заборавио да играм фудбал и надам се да ћу успјети да покажем шта и колико и могу. Циљ ми је да покажем свима да вриједим, а све остало неће бити проблем.

На првом тренингу упознат је и са примарним клупским циљем у овој сезони.

Борац је као клуб одувијек био институција на овим просторима и наравно да се увијек циља највиши пласман. Нажалост, елиминисани смо из Купа БиХ, али се надам да ћемо кроз првенство изаћи на европску сцену што је примарни циљ, а онда можда направити искорак и урадити нешто више у односу на прошлу годину – наводи Бркић.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş