Пратите нас

Фудбал

Немања Миљановић више није тренер Борца, мијења га Томислав Ивковић

Немања Миљановић више није тренер Фудбалског клуба Борац.

Како је саопштено из Платонове улице, досадашњи стратег црвено-плавих поднио је оставку на ту функцију, на којој ће га замијенити досадашњи спортски директор Томислав Ивковић.

Након утакмице 24. кола Премијер лиге БиХ чланови УО ФК Борац одржали су састанак са Немањом Миљановићем и анализирали до сада урађено у прољећном дијелу сезоне.

Немања Миљановић одлучио је да поднесе оставку, а као главне разлоге навео је рану елиминацију из Купа БиХ у којем је наш клуб имао највише амбиције и резултатски притисак који се очекује до краја сезоне у борби за европску сцену.

Миљановић је истакао да је екипи, у овом тренутку, неопходна својеврсна шок терапија како би показала сав свој квалитет до краја сезоне и да је због тога одлучио да одступи са тренерске клупе ФК Борац.

Чланови УО ФК Борац прихватили су оставку Немање Миљановића уз захвалност за све што је урадио у минулом периоду.

Наш клуб водио је на укупно 27 утакмица, уз учинак од 16 побједа, девет ремија и два пораза и тако је у потпуности оправдао указано повјерење.

У понедјељак, 4. априла, у 10.00 часова, у Трофејној сали Градског стадиона у Бањалуци, биће одржана званична промоција новог шефа стручног штаба, а представницима медија обратиће се и Стојан Малбашић, предсједник ФК Борац – наведено је у саопштењу.

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş