Пратите нас

Спонзорисано

МЕРИДИАНБЕТ: Специјални ПОКЛОН Меридиана, за финале Западне конференције NBA лиге!

Сад стварно можемо сви да будемо сигурни, да је ово једна од најбољих сезона NBA лиге икада. Невјероватни преокрети и узбуђења из утакмице у утакмицу дефинитивно су нас приковали за ТВ екране, те ни један тренутак се није пропуштао!

Као што већ сви знају, у финалу запада озбиљан окршај: Денвер Нагетс – Лос Анђелес Лејкерс! Али, и Исток даје најбоље од најбољих, те се за велико финале боре Бостон Селтикси и Мајами Хит! Наш фокус и пажња је сигурно на утакмицама Западне конференције јер Никола Јокић поново својом игром блиста. Опет је у плеј-оф фази најјачи и доминира. Али, како ово све испратити, имати знање и све, а не зарадити! Зато, најбоља спортска кладионица Меридиан свим новорегистрованим играчима ПОКЛАЊА БОНУС од 10 КМ добродошлице, те шансу да своје знање докажу.

Екипа Денвера тренутно заостаје у финалној серији против Лос Анђелес Лејкерса резултатом од 2:0, пошто је у ноћи између недјеље и понедјељка на невјероватан начин поражена са 105:103 и то тројком Ентонија Дејвиса у посљедњој секунди. Херој је тако рећи дефинитивно Дејвис, а Нагетсима није успио помоћи ни Никола Јокић, иако је у мечу управо он постигао посљедњих 12 поена, и укупно 30 на мечу. Посљедњи меч ових екипа у финалу Западне конференције, био је прије 11 година, кад је екипа из Калифорније славила резултатом 4:2 и исте године освојила NBA лигу!

Прави зналац најпопуларније кошаркашке лиге свијета, може сигурно да искористи ово финале да профитира јер фаворизовани Лејкерси су одређени квотом 1.36, док они који вјерују у игру кошаркаша из Сомбора добијају бомбастичну квоту од 3.15 за побједу.

Нема шансе, да неко смије да отпише Денвер, чак и кад игра против главног фаворита за титулу НБА лиге. Ко смије, нек’ слободно пита Јуту и Клиперсе, који су имали резултат од 3:1, и на крају били издоминирани играма Јокића и екипе.

Утакмица ни мало наивна, ни мало једноставна, али зато најбоља спортска кладионица Меридиан увијек има најбоље статистичке податке, озбиљно најбоље квоте, а специјали једноставно доминирају. Клађење УЖИВО на meridianbet.ba, од тебе може да направи озбиљног добитника, и зато ОДВАЖИ СЕ и заиграј!

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Спонзорисано

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font