Пратите нас

Рукомет

Рукометаши Борца поражени у мајсторици, Извиђач одбранио титулу

Рукометаши Борца нажалост нису успјели у намјери да врате титулу у Бањалуку. Црвено-плави су у трећој утакмици финалне серије плеј-офа поражени у Љубушком од Извиђача резултатом 24:22, те су “скаути” шести пут од формирања лиге на нивоу БиХ дошли до трофеја, док је Борац остао на четири.

Прво полувријеме завршено је неријешеним резултатом (11:11), а шансу да свом тиму омогући минималан плус пред старт другог дијела имао је Рађеновић, који је извео седмерац након прекршаја над Њежићем у посљедњим секундама, али је ударац десног крила са 7 метара зауставио голман домаћих Јосип Квесић. Иначе, Борац је током првих 30 минута два пута био у предности (2:3 и 9:10), док је највећи плус Љубушака у овом дијелу игре износио два гола (6:4, 7:5).

Изабраници Марија Бјелиша меч су у своју корист, испоставило се касније, преломили половином другог полувремена. Борац је код 17:17 имао напад за вођство, али га није искористио, послије чега су домаћи, ношени подршком 1500 гледалаца, “везали” 4 гола, што наш тим до краја сусрета није успио да стигне, те је само у пар наврата долазио до минуса од два поготка.

Подсјетимо, Борац је раније у овој сезони успио да одбрани трофеј у Купу БиХ, док се након три године опробао и на европској сцени и то у Challenge купу, у којем је стигао до четвртфиналне фазе.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Рукомет

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font
slot online
sawer138
hokimulu