Пратите нас

Фудбал

Војводић: Прибојавам се утакмице са Дрином

Фудбалери Борца данас на Градском стадиону, са почетком у 17 часова, у утакмици 20. кола Прве лиге Републике Српске дочекују састав зворничке Дрине. Након 12 одиграних кола, Зворничани су већ били “прежаљени” када је у питању борба за опстанак јер су до тад освојили само 4 бода, без иједне побједе, међутим већ од наредне рунде кренула је ренесанса зворичког прволигаша: од 13. до прошлог, 19. кола, Дрина је уписала пет побједа и два неријешена резултата и налази се на осмом мјесту, те се равноправно бори да избјегне сеобу у нижи ранг такмичења.

Искрен да будем, прибојавам се ове утакмице јер је ривал јако чврста екипа која зна шта хоће. Међутим, ове седмице смо добро радили на тренинзима и очекујем да то и валоризујемо побједом. Играчи су свјесни ситуације у којој се налазимо, у наредних 4-5 кола се “ломи” првенство и надам се да ћемо направити још већу разлику у односу на Слогу и обезбиједити повратак у Премијер лигу и раније него што смо мислили – рекао је тренер Борца Дарко Војводић на јуче одржаној конференцији за новинаре.

Дрес Дрине током сезоне 2016-17, када је Борац посљедњи пут играо у Првој лиги Републике Српске, носио је садашњи лијеви бек нашег тима Ђорђе Ћосић.

Изузетно су незгодни и непредвидиви, нису поражени на посљедњих седам утакмица у првенству и то је довољан разлог за опрез. Међутим, уз нашу добру организацију на терену, сигуран сам да нова побједа неће изостати – рекао је Ћосић.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font