Пратите нас

Одбојка

Кљајић: Тимски дух нас води до успјеха

Одбојкаши Борца у досадашњих 8 мечева Премијер лиге БиХ пет пута су били домаћини; исто толико пута су тријумфовали, те освојили максималних 15 бодова у бањалучком храму спорта. Изабраници Мише Марјановића имају импозантан учинак пред домаћом публиком, с обзиром да су на споменутих пет утакмица изгубили само три сета: по један су освојили Босна из Калесије, брчанско Јединство и Модрича, док су на нули у рубрици “освојени сетови” остали Мајевица из Лопара и Домаљевац.

Протекла седмица за нас није била савршена. Имали смо пуно проблема са повредама и болести играча, али је ипак завршила повољно по нас, с обзиром да смо у дербију кола освојили три важна бода која су нас учврстила у врху табеле. Одиграли смо одличан меч, можда и најбољи у досадашњем току сезоне, а тријумф добија још више на значају када се зна да је у питању дерби са екипом из самог врха. Одиграли смо једну утакмицу у којој је доминирао тимски дух, што се видјело у сваком поену, односно са каквим жаром га прослављамо. Нисмо дали пуно прилике ривалу да наметне свој ритам игре, што на крају и показује коначан резултат. Имали смо мали пад у игри средином трећег сета, али смо се, на срећу, врло брзо консолидовали и ријешили га за максималну побједу. Утакмица је остала у сјенци тешке повреде либера противничке екипе којем, заједно са својим саиграчима, желим брз опоравак и повратак на терен. Честитам гостима на доброј партији, а себи и саиграчима желим да наставимо серију побједа којима бисмо, зашто не, уз мало среће угрозили и водећу Младост – рекао је за наш портал одбојкаш Борца Марко Кљајић.

У наредна два кола одбојкаши Борца ће два пута гостовати: прво путују у Гацко на мегдан истоименом домаћину, а потом слиједи пут у Калесију, гдје ће снаге одмјерити са тамошњом Босном.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Одбојка

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font
slot online
sawer138
hokimulu