Пратите нас

Ватерполо

Одржана сједница Скупштине Ватерполо клуба Борац: Зоран Скендерија нови предсједник Управног одбора

Зоран Скендерија изабран је једногласно за новог предсједника Управног одбора Ватерполо клуба Борац на сједници Скупштине клуба која је данас одржана у VIP салону дворане Борик. Управни одбор броји 7 чланова, а исти, поред Скендерије, чине Драган Вукчевић, Зоран Вукелић, Вјекослав Новак, Оља Штиклица, Тања Буховац – Пердув и Срђан Дејановић. Одлуком Скупштине, за спортског директора клуба изабран је шеф стручног штаба Давор Јосиповић.

Захваљујем се члановима Скупштине на указаном повјерењу. Развој Ватерполо клуба Борац је изузетно здрава спортска прича у нашем граду и радује ме што сам њен дио. Клуб је кренуо “из пепела”, кућа је кренула да се гради и сигуран сам да ћемо је заједничким снагама и изградити. Сматрам да свако може дати свој допринос како би Борац био јак, а дјеца која тренирају у клубу изарсла у праве људе и истинске спортисте нашег града – рекао је Скендерија.

Новоименовани Управни одбор већ је засукао рукаве, те ће од предстојеће седмице кренути са припремама за 2. Борац куп, који ће бити одржан од 26. до 28. октобра.

Протекла година изузетно успјешна

На данашњој сједници Скупштине сумирано је урађено у протеклих годину дана. Иза Ватерполо клуба Борац су два веома успјешно организована турнира (1. Борац куп и турнир поводом Дана Града Бањалука), беспријекорно је организован и први Борчев камп у Ђеновићима, а клуб је учествовао и у сарајевској Кантоналној лиги. Такође, од почетка акције уписа у школу ватерпола, клуб је постао јачи за 30 нових чланова.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

Прва лига Републике Српске

18.5.2019.

19:30

Слога

 

Коњух

Четвртфинале плеј-офа

18.5.2019.

19:00

Борац

 

Уна

Друга лига Републике Српске

31.3.2019.

17:00

СКК Борац 1947

 

Младост

Полуфинале плеј-офа

13.4.2019.

18:00

Борац m:tel

Више из Ватерполо