Пратите нас

Фудбал

Зељковић: Борчев порески дуг смањен са 13 на 6 милиона КМ

Фудбалски клуб Борац у петак, 7. децембра у ресторану Агапе са почетком у 17 часова организује манифестацију под називом Црвено-плаво вече, на којој ће се, како је саопштено из клуба, презентовати урађено у протеклом периоду, али и представити планови за будућност клуба.

Све детаље ћемо предочити јавности. Морам да кажем да смо уз максимално улагање енергије свих у клубу успјели да урадимо огроман посао и на то сам поносан. Резултати рада се можда сад не виде, али на љето ће све доћи на видјело. Од љета није направљена ниједна марка дуга, а примања свих у клубу, играча, стручног штаба, тренера у омладинској школи и запослених у Радној заједници редовно се исплаћују. Након дуго времена, сви су на зимску паузу отишли пуних џепова – рекао је предсједник Управног одбора Фудбалског клуба Борац Вицо Зељковић, а пренио званични сајт клуба.

Први човјек бањалучког прволигаша поновио је да је Борац један од највећих дужника кад је порез у питању, али да је и на том плану много урађено.

Успјели смо да дођемо до ситуације да умањимо порески дуг, те је исти до краја године са 13 милиона конвертибилних марака смањен на 6 – рекао је Зељковић.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

 

Борац

Прва лига Републике Српске

30.3.2019.

17:00

Дрина

 

Борац

Challenge куп

30.3.2019.

20:00

CSM București

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

24.3.2019.

18:30

ОКК Борац Мако Принт

 

Јединство

Четвртфинале плеј-офа

23.3.2019.

18:00

Борац m:tel
Више из Фудбал