Пратите нас

Рукомет

Одржана редовна годишња сједница Скупштине ЖРК Борац

У петак, 28. децембра, одржана је редовна годишња сједница Скупштине Женског рукометног клуба Борац, на којој су чланови овог тијела једногласно усвојили Извјештај о раду клуба у протеклом периоду.

Како је саопштено из клуба, именовањем новог Управног одбора на челу са Надом Тешановић, од ивице амбиса у исто вријеме прошле године, ЖРК Борац је израстао у један од најорганизованијих клубова у Бањалуци. Клуб је, како истичу, у потпуности реорганизован, финансијски стабилан уз ријешена дуговања из прошлости, а када су резултати на паркету у питању, сениорски тим је након јесењег дијела сезоне у Првој лиги Републике Српске другопласирани, уз жељу да на прољеће освоји шампионску титулу и избори повратак у Премијер лигу БиХ.

Предсједник Надзорног одбора ЖРК Борац честитао је, на сједници Скупштине, Управном одбору на успјесима у 2018. години, изразио задовољство транспарентним пословањем и пожелио још више успјеха у години пред нама.

Такође, на сједници Скупштине донесена је одлука да се у 2019. години појача рад са млађим категоријама, те да се у функционисање клуба укључи и прослављени рукометни тренер Никола-Брацо Павлишин.

(борац-спорт, фото: ЖРК Борац)

Сљедеће утакмице

 

Борац

Прва лига Републике Српске

24.11.2018.

15:00

Алфа Модрича

 

Борац

Премијер лига

20.12.2018.

18:00

Маглај

 

ОКК Борац Мако Принт

Друга лига Републике Српске

23.12.2018.

14:00

СКК Борац 1947

 

Борац m:tel

Премијер лига

26.12.2018.

19:00

Какањ
Више из Рукомет