Пратите нас

Рукомет

Одржана редовна годишња сједница Скупштине ЖРК Борац

У петак, 28. децембра, одржана је редовна годишња сједница Скупштине Женског рукометног клуба Борац, на којој су чланови овог тијела једногласно усвојили Извјештај о раду клуба у протеклом периоду.

Како је саопштено из клуба, именовањем новог Управног одбора на челу са Надом Тешановић, од ивице амбиса у исто вријеме прошле године, ЖРК Борац је израстао у један од најорганизованијих клубова у Бањалуци. Клуб је, како истичу, у потпуности реорганизован, финансијски стабилан уз ријешена дуговања из прошлости, а када су резултати на паркету у питању, сениорски тим је након јесењег дијела сезоне у Првој лиги Републике Српске другопласирани, уз жељу да на прољеће освоји шампионску титулу и избори повратак у Премијер лигу БиХ.

Предсједник Надзорног одбора ЖРК Борац честитао је, на сједници Скупштине, Управном одбору на успјесима у 2018. години, изразио задовољство транспарентним пословањем и пожелио још више успјеха у години пред нама.

Такође, на сједници Скупштине донесена је одлука да се у 2019. години појача рад са млађим категоријама, те да се у функционисање клуба укључи и прослављени рукометни тренер Никола-Брацо Павлишин.

(борац-спорт, фото: ЖРК Борац)

Сљедеће утакмице

 

Борац

Прва лига Републике Српске

16.3.2019.

17:00

Слобода

 

Борац

Премијер лига БиХ

17.3.2019.

18:00

Зрињски

 

Ушће

Друга лига Републике Српске

17.3.2019.

21:00

СКК Борац 1947

 

Борац m:tel

Премијер лига БиХ

9.3.2019.

16:00

Гацко
Више из Рукомет