Пратите нас

Кошарка

Фабрика обуће Бема уз Кошаркашки клуб Борац

Фабрика обуће Бема постала је данас први спонзор Кошаркашког клуба Борац за наредну такмичарску сезону. Уговор је потписан у просторијама компаније, а потписали су га технички директор Беме Маринко Умичевић и предсједник Управног одбора Борца Ненад Игњатић.

Можемо да будемо поносни што је уз најстарији кошаркашки колектив у БиХ стала Фабрика обуће Бема, која се, на челу са господином Умичевићем, кроз ранија финансирања спортских колектива, доказала као друштвено одговорна компанија. Никако се не смију сметнути са ума ни врхунски резултати које је Кошаркашки клуб инвалида Врбас остварио у регионалним и европским оквирима са господином Умичевићем у улози предсједника с обзиром да је ККИ Врбас вишеструки освајач регионалне лиге. Радује нас чињеница да је Фабрика обуће Бема одлучила да финансира наш клуб, који у наредној такмичарској сезони стреми ка највишим циљевима – рекао је предсједник Борца Ненад Игњатић.

Игњатић је, приликом данашњег потписивања уговора, Маринку Умичевићу уручио захвалницу за помоћ клубу за протеклу сезону, те поклонио дрес са потписима свих кошаркаша.

 

Сљедеће утакмице

 

Борац

Куп града Бања Лука

17.5.2018.

19:00

Крупа

 

Слога

Премијер лига

28.4.2018.

19:00

Борац

 

Братунац

Финале плеј-офа

9.5.2018.

20:00

ОКК Борац

 

Какањ

Плеј-оф Лиге БиХ

23.3.2018.

18:00

Борац m:tel
Више из Кошарка