Пратите нас

Ватерполо

Црвено-плаво јединство на дјелу: Синоћ одржана прослава Борчеве Нове године

Једна од идеја за зближавање клубова који носе име Борац а која би у великој мјери требало да води ка формирању Спортског друштва Борац и која је недавно представљена јавности на сједници Скупштине Ватерполо клуба Борац, јесте Борчева Нова година. Иста је успјешно спроведена; синоћ су се у бањалучком Шамрок пабу окупили чланови пет спортских секција из Борчеве породице, који су синоћ направили огроман корак напријед када је у питању сарадња црвено-плавих спортских колектива.

Присутни су синоћ у Шамрок пабу били представници ОКК Борац, који у текућој сезони пружа одличне партије у Првој лиги Републике Српске, затим Рукометног клуба Борац који има амбицију да се и ове сезоне окити шампионском титулом у БиХ, потом Одбојкашког клуба Борац који је одлучан да у текућој сезони направи значајан резултатски искорак, затим Ватерполо клуба Борац који је реактивиран у септембру, и на крају Куглашког клуба Борац, који је недавно добио ново руководство на челу са Ненадом Талићем.

Црвено-плавом новогодишњем слављу синоћ су присуствовали и представници Фудбалског клуба Рекреативо, затим амбасадор српског спорта у свијету Борис Врховац, те поједини навијачи и новинари.

Синоћње дружење у Шамрок пабу, према оцјени свих присутних, први је али значајан корак ка стварању, слободно се може рећи, култа Борца који је Бањалуци изузетно потребан. Борчева Нова година доказ је да има наде за бањалучки спорт, без појединачне сујете и ситних личних интереса.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

 

Борац

Прва лига Републике Српске

30.3.2019.

17:00

Дрина

 

Борац

Challenge куп

30.3.2019.

20:00

CSM București

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

24.3.2019.

18:30

ОКК Борац Мако Принт

 

Јединство

Четвртфинале плеј-офа

23.3.2019.

18:00

Борац m:tel
Више из Ватерполо